Organizues për shtëpi

2,490 L

Në magazinë

Organizues fantastik për cdo ambjent.

Një domosdoshmëri për shtëpinë.

Compare
Kategoritë: ,

Organizues për shtëpinë

  • Organizues fantastik për cdo ambjent.
  • Një domosdoshmëri për shtëpinë.

Specifikat:

  • Pamje mjaft moderne dhe e bukur.
  • Ka mjaft hapsirë.
  • Vendosni cka dëshironi në të.
  • Me palosje.
  • Lehtësisht i montueshëm.
  • Materiali: Drru Bamboo.
  • Përmasat: 89 x 70 x 25 cm.
X

Menu Kryesore