Organizues

1,490 L

Në magazinë

Organizues me kate.

Ideal për cdo  ambjent të shtëpisë tuaj.

Compare
Kategoritë: ,

Organizues

  • Organizues me kate.
  • Ideal për cdo  ambjent të shtëpisë tuaj.

Specifikat:

  • Kurseni mjaft hapsirë duke organizuar sendet e shtëpisë.
  • Vendoseni në cdo vën që dëshironi.
  • Materiali: Plastik ABS dhe celik.
  • Përmasat: 42.5 x 22.5 x 22.5 cm

 

X

Menu Kryesore