Ore dore shumefunsionale

990 L

Në magazinë

Nje ore dore qe kyen shume funksione eshte e vertete duhur dhe e pershtatshme  per femijen tuaj ku ne t perfshihen ditet e javes, sistem alarmi .data etj.

Compare
Kategoritë: , ,
  • Ore dore shum funksionale.
  • Kundra ujit
  • Perfshihen ditet e javes, data, sistem alarmi etj
  • Jane vendosur ngjyra te ndryshme dhe te specifikura per te ndricuar naten.
  • Materiali plasike
  • Permasat 24 cm
X

Menu Kryesore