Ngrohese

1,990 L

Në magazinë

Ngrohni dhomat e vogla ne pak minuta. Ky produkt sherben dhe per tu freskuar ne ditet e nxehta.
🔸️ 2 nivele ngrohje 1000 dhe 2000 watt
🔸️ Fiket ne rast mbinxehtesise
🔸️ E lehte ne peshon, lejon qe te levizet kudo neper shtepi
🔸️ Permasat 14 x 23 x 26.7 cm

Compare
X

Menu Kryesore