Ngrohese

2,090 L

Në magazinë

Ngrohse me tuba kuartz per ditet e ftohta te dimrit
🔸️ Fuqia maksimale 1600w
🔸️ 2 ndarje fuqie, 800w dhe 1600w,
🔸️ Pajiset me depozite uji per mos tharjen e ajrit
🔸️ Harxhon 1.6 Kilowatt ne ore

Compare
X

Menu Kryesore