Ngrohes Ajri

2,490 L

In stock

Per ju qe keni dhoma te ftohta dhe te vogla, ky ngrohes i vogel eshte produkti ideal. Eshte i vogel, praktik dhe mjafton te vihet ne prize per te punuar.
🔸️ Ngroh dhomen shpejt.
🔸️ 400 W
🔸️ Me nivele shpejtesie dhe nxehtesie
🔸️ E pershtatshme per dhoma gjumi, banjo, zyra etj.
🔸️ Mund te programoni se sa kohe do ta mbani ndezur

Compare
X

Main Menu

× Chat!