Ndriçues tavoline

1,490 L

Në magazinë

Ndriçues Tavoline
Abazhur me koken e levizshme sipas vendit qe ju doni te ndriçoni
3 nivele ndricimi: te ulet , te mesem, te larte
Fiket me prekje dhe nivelet e ndricimit ndryshohen me prekje
Karikohet me fishe me koke USB e cila mund te vendoset ne tv, kompjuter, apo ne koke karikuesi
Perdoret me bateri ose me prize

Compare
SKU: ndricues-tavoline Kategoritë: ,
X

Menu Kryesore