Ndriçues LED Me Prekje në formë Hojeze

1,490 L

Në magazinë

  • Llamba kuantike me prekje me magnet ideal për të zbukuruar ambjentet tuaja.
  • Vjen në formën e hojeve me të cilat mund të krijoni figura sipas dëshirës.
  • Hojet lidhen me njëra-tjetrën nëpërmjet magnetit që secila ka në 6 faqet e saj.
  • Ndriçuesi vjen me karikuesin përkatës dhe ngjitësin e tij.
  • Cilësi e garantuar.
Compare
  • Ndriçues LED Me prekje në formë hojeze.
  • Kjo është një dritë modulare në mur me ekran me prekje.
  • Dizanj i vecante dhe modern.

 

Specifikat

  • Fuqia: 120 / 220v 50 / 60hz
  • Ngjyra e dritës: E bardhë
X

Menu Kryesore