Ndarës për sirtare

1,190 L

Në magazinë

Këto ndarës super të dobishëm të sirtarëve ideal për kuzhinën tuaj.

Ideale për organizimin.

Compare
Kategoritë: , ,

Ndarës për sirtare

  • Këto ndarës super të dobishëm të sirtarëve ideal për kuzhinën tuaj.
  • Ideale për organizimin.

Specifikat:

  • Ndërtimi i tyre i guximshëm do të mbahet i ngushtë në mënyrë që gjithçka në barazim tuaj të mbetet e ndarë dhe e organizuar.
  • Ndarësit janë dizajnuar në mënyrë inteligjente me doreza pa rrëshqitje në secilin fund për të siguruar që ata nuk do të lëvizin dhe rrëshqasin.

 

X

Menu Kryesore