Mprehës thikash

890 L

Në magazinë

 • Çdo herë që merrni thikën, ajo nuk ka mprehtësinë e duhur?
 • Kjo mprehëse thikash ështe zgjidhja.
 • Falë tehut prej celiku inoks ju do arrni të keni thikat e mprehta në vetem pak çaste, vetëm me një kalim,
 • Ideale për thika si të reja në kuzhinën tuaj!
 • I shpejtë dhe tepër efektiv.
 • Perfekte për profesionistet dhe amatoret ne kuzhinë.
Compare
 • Një pajisje kaq e nevojshme për kuzhinën tuaj.
 • I përshtatshëm për mprehjen e të gjithë llojeve të thikave.
 • Lehtë për të vepruar, të sigurt dhe të besueshëm.
 • Bazë jo e rrëshqitshme dhe një dorezë ergonomike.
 • Perfekt për çdo kuzhinë!

Specifikat

 • Materiali: Çelik inox
 • I përshtatshëm për: Të gjitha thikat e kuzhinës etj
 • Pesha: rreth 150 g
 • Dimensione: 20 x 6 x 5 cm.
X

Menu Kryesore