Mini Tastierë i8 me Wireless.

990 L

Në magazinë

 • Dizajn i ri dhe inovativ Keyboard Mini Wireless me çelësa .
 • 3 në 1 shumëfunksionale: Tastierë  + mouse + prekje, lidhje wireless RF 2.4G
 • Mini tastiera me 7 ngjyra dhe me ndriçim LED.
 • I rehatshëm për duart tuaja, është i lehtë për tu mbajtur dhe vepruar.
Compare
 • Mini Tastier me Wireless.
 • Formë inovative – e lëvizshme, elegante.
 • Tastierë wireless 2.4GHz me Touchpad.
 • Krahasuar me touchpad-in e notebook-it të përsosur për PC, Pad, TV Box Andriod, Google TV Box, Raspberry PI, TV Box, PS3, HTPC / IPTV, etj.
 • Ndërtimi i tastierës me shumë ndjeshmëri të lartë.
 • Tastierë mini QWERTY me çelësa kontrolli multimedial dhe çelësat e lojrave PC.

Specifikat

 • Modeli : i8
 • Bateria e rikarikueshme
 • 92 butona (74 butona standardë + 18 butona mediatikë),
 • Dimensionet : 19.2 x 11.4 x 2.3 cm
 • Pesha : 191 g
X

Menu Kryesore