Mini Mixer elektrik

1,990 L

Në magazinë

 • Një paisje që përgatit në mënyrë perfekte kafenë tuaj sipas dëshirës.
 • Përgatit lëngjet e ngrohta edhe të ftohta për 15-20 sekonda.
 • E përshtatshme për kafe, latte, kapuçino, çokollatë të nxehtë, ekspres.
 • Përzierësi i shkumës së kafesë është i pajisur me koka përzierëse të dyfishta.
 • Ka fuqi rrotullues shumë të lartë.
Compare
 • Një paisje që përgatit në mënyrë perfekte kafene tuaj sipas dëshires.
 • Materiali i ketij pergatitesi eshte prej celik uinoks i cili eshte shume i forte, i qendrueshem dhe nuk ndryshket.

Specifikat

 • Madhësia e produktit: 77*213mm
 • Fuqia: 0.75W
 • Kapaciteti i qelqit: 400ml
 • Materiali: çelik inox, ABS, xhami
X

Menu Kryesore