Mini frigorifer portativ

8,990 L12,000 L (-25%)

Në magazinë

Do të zgjidhë të gjitha nevojat e transportit të ushqimit dhe pijeve që ju keni.

Ideal për ju.

Compare
Kategori

Mini Frigorifer portativ per ftohje dhe ngrohje.

  • Do të zgjidhë të gjitha nevojat e transportit të ushqimit dhe pijeve që ju keni.
  • Ideal për ju.

Specifikat:

  • Klas energjie A + + dhe funksioni ECO e bën atë edhe më ekonomik.
  • Frigorifer portativ me aftësi ngrohëse dhe ftohese
  • Ideale për udhëtime, plazh, kampe dhe aktivitete në natyrë
X

Menu Kryesore