Mini Freskuese për makin

1,790 L

Në magazinë

Tashmë skeni pse shqetësoheni për tempraturat e larta.

Ky produkut i vogël por i mrekullueshëm.

Zgjedhja ideale për makinën tuaj.

Compare

Mini Freskuese për makin

  • Tashmë skeni pse shqetësoheni për tempraturat e larta.
  • Ky produkut i vogël por i mrekullueshëm.
  • Zgjedhja ideale për makinën tuaj.
  • Dizajni unik.

Specifikat:

  • E vogël dhe praktike.
  • Rrotullim deri ne 360gradë.
  • Mund ta merrni dhe në kamion, tendë, furgon, kampe, gjueti ose peshkim etj.

 

X

Menu Kryesore