Miksues proteinash

1,490 L

Në magazinë

 • Miksuesi i proteinave ideale për për frekuentuesit e rregullt të palestrave.
 • Ky është një mikser proteinash me bateri, që do të thotë që ju mund ta merrni dhe përdorni këtë mikser kudo!

 

Compare

Miksues proteinash

 • Ju vjen në ndihmë kaq praktik ky miksues proteinash.
 • Miksuesi i proteinave ideale për për frekuentuesit e rregullt të palestrave.
 • Mund te rrisni masën e muskujve duke u bër akoma më tërheqes me proteinat tuaja te preferuara.

Specifikat: 

 • Ky është një mikser proteinash me bateri, që do të thotë që ju mund ta merrni dhe përdorni këtë mikser kudo!
 • Thjesht shtoni ujin dhe ndizeni dhe prisni që të formohet vorbulla, pastaj shtoni pluhurin tuaj proteinik, suplemente dhe shumë më tepër.
 • Përzierje në çast pa grumbullim.
 • Mund të karikohet dhe me fishë
 • Materiali: Plastik ABS
 • Fuqia: 750W
 • Sasia: 450ml
 • Tension:  220-240V

 

 

 

X

Menu Kryesore