Mbushës suxhuku në formë shiringë

1,490 L

Në magazinë

 • Një pajisje e rëndësishme për të bërë suxhuk, salcice të fresket në shtëpi.
 • Shijojnë kënaqësinë e sallamrave të freskët për familjen tuaj.
 • Mund të përdoret në shumë raste, siç janë festat dhe mbledhjet familjare, për ta bërë lumturinë tuaj me familjen dhe miqtë tuaj të zgjasë më shumë.
 • Bërë me cilësi të lartë të ushqimit, jo-toksike dhe mund të përdoret për një kohë të gjatë.
 • Doreza është e rehatshme për t’u përdorur.
Compare
 • Mbushës suxhuku në formë shiringë.
 • Një pajisje për të bërë suxhuk, salcice të fresket në shtëpi.
 • Mund të përdoret për një kohë të gjatë.

 

Specifikat

 • Madhësia: 39 × 29 × 2 cm
 • Pesha neto: 274g
 • Materiali: Polipropilen
X

Menu Kryesore