Mbulesa divanësh

2,490 L

Në magazinë

  • Super modelet e reja.
  • Ju mund ti jepni një pamje krejtësisht tjetër me keto mbulesa divani elastike.
  • Material elastik dhe përshtatet lehtësisht.
  • Vjen në ngjyra të ndryshme dhe modele të ndryshme.
  • Permasa 230-300 cm dhe hapet deri ne 3 m.
Compare
  • Ju mund ti jepni një pamje krejtësisht tjetër me keto mbulesa divani elastike.
  • Material elastik dhe përshtatet lehtësisht.
  • Vjen në ngjyra të ndryshme dhe modele të ndryshme.
  • Përmasa 230-300 cm dhe hapet deri ne 3 m.

 

Specifikat

  • Permasat 235-300 cm
X

Menu Kryesore