Mbrojtëse uji për te lavamani

690 L

Në magazinë

  • Mbrojtëse plastike e lavamanit e papërshkueshme nga uji.
  • Vendoset në lavaman për të shmangur spërkatjen e ujit.
Compare
  • Mbrojtëse plastike e lavamanit e papërshkueshme nga uji.
  • Vendoset në lavaman për të shmangur spërkatjen e ujit.
  • Material TPR, fleksibilitet i mirë, jo i lehtë për tu deformuar.
  • Fundi përmban 3 gota thithëse,të cilat i përshtaten buzës së tryezës dhe mund të ripërdoren.

Spesifikat

  • Përdoret: kuzhinë, banjo,
  • Materiali: plastike TPR
  • Madhësia: 49.2 * 5.5 * 9.6cm
X

Menu Kryesore