Mbrojtese alumini kundra yndyrave

690 L

Në magazinë

  • Mbrojtese alumini kundra yndyrave.
  • Kjo super mbrojtëse alumini, do të shmangë spërkatjet gjatë gatimit në muret afer sobës.
  • Bllokon në mënyrë efektive spërkatjen e vajit në kuzhinë dhe efekti i izolimit të nxehtësisë është i mirë.
Compare
  • Kjo super mbrojtëse alumini, do të shmangë spërkatjet gjatë gatimit në muret afer sobës.
  • Bllokon në mënyrë efektive spërkatjen e vajit në kuzhinë dhe efekti i izolimit të nxehtësisë është i mirë.
  • Mjaft e lehtë në pastrim.
  • Materiali: alumin

Specifikat

  • Me përmasa: 33*28 cm
  • Materiali: alumin
X

Menu Kryesore