Mbajtëse vezësh

290 L

Në magazinë

  • Mbajtëse vezësh dhe një organizues i vezëve me kapak.
  • Falë mbulesës së saj me sistem të veçantë bllokimi, vezët marrin ajër dhe siguron që freskia e tyre të ruhet për një periudhë më të gjatë kohore.
  • Ka 15 Kapacitet Ruajtje të Vezës

 

Compare
  • Enë për ruajtjen e vezëve.
  • Mund ta përdorni në mënyrë të sigurt për vite me radhë, mund ta ruani në frigoriferin tuaj.
  • 1 enë dhe kapak për ruajtjen e vezëve.

Specifikat

  • Material: plastik
  • Permasat: Gjatësia 27,7 Cm x Gjerësia 17 Cm x Lartësia 6,5 ​​Cm
X

Menu Kryesore