Mbajtëse sapuni elegante

490 L

Në magazinë

  • Mbajtëse sapuni elegante në formë gjethe.
  • Vjen me vetë-kullim lejon që uji të rrjedhë shpejt në lavaman.
  • Dizajni i gjetheve e bën shtëpinë tuaj më të bukur dhe në modë.

 

Compare
  • Mbajtëse sapuni në forme gjethe.
  • Thithja e bazës e fortë ndihmon pjatën e sapunit të qëndrojë fort.
  • Mbajtesja nuk e lë sapunin të rreshqasë dhe e mban atë të qëndrueshëm.
  • Skeni nevojë të shqetësoheni nëse bie

Specifikat

  • Materiali: ABS plastike
  • Madhësia: 18×13.5x12cm
X

Menu Kryesore