Mbajtëse qelqi në formë fuçi birre

1,490 L

Në magazinë

 • Mbajtëse qelqi me dizanj në formë fuçi birre.
 • Perfekte për festa dhe e veçantë ku mund të përdoret për birrë, verë e lëngje të ndryshme…
 • Me rubinet që mund t’a mbushni pijen tuaj sa herë të dëshironi.
Compare
 • Mbajtëse qelqi me dizanj në formë fuçi birre.
 • E vogël dhe mund t’a vendosni kudo.
 • Qelq rezistent ndaj nxehtësisë.
 • 1 x fuçi birre
 • 1 x stendë druri
 • 1 x tapë

Specifikat

 • Materiali: Qelq + dru
 • Kapaciteti 1000 ml.
 • Madhësia: 23 x 16cm
X

Menu Kryesore