Mbajtëse për 6 gota -Shot

990 L

Në magazinë

  • Gëzoni kohën tuaj të lirë në shtëpi, në kamping e kudo.
  • Ky produkt është i shkëlqyeshëm për pushime, bare për festa në shtëpi etj…
  • Do t’ju lejojë të mbushni me lehtësi deri në gjashtë gota në të njëjtën kohë me pijen tuaj të preferuar.
Compare
  • Kjo varëse gotash ju lejon të mbushni me lehtësi deri në gjashtë gota njëkohësisht.
  • Thjesht vendosni çdo gotë nën çdo grykë te mbajtëses.
  • Ka gjashtë gryka dhe ju e derdhni pijen tuaj të zgjedhur direkt në gotë.

 

Specifikat

  • Materiali: Gome silikoni
  • 6 gota -Shot
  • Madhësia e varëse gotash: 13,2 * 12,3 cm
  • Ngjyra: gri e errët
X

Menu Kryesore