Mbajtese me 5 kosha metalike

3,490 L

Në magazinë

 • Mbajtëse me 5 kosha metalike e përsosur për fruta, perime, një zgjedhje e shkëlqyer për ju!
 • Ideale për kuzhinën tuaj .kopshtin, magazinimin e zyrën.
 • Me 5 nivele, me shporta të lëvizshme ku mund të ndahen sipas deshirës.
Compare
 • Mbajtëse me 5 kosha metalike e përsosur për fruta, perime, një zgjedhje e shkëlqyer për ju!
 • Ideale për kuzhinën tuaj .kopshtin, magazinimin e zyrën.
 • Me 5 nivele, me shporta të lëvizshme ku mund të ndahen sipas deshirës.
 • Ju mund t’i merrni me lehtësi sendet ose t’i vendosni brenda.
 • E paisur me rrota ku mund të zvendoset me lehësi.
 • I fortë dhe i qëndrueshëm.
 • Montohet lehtë.

Specifikat

 • Material : Metalik
X

Menu Kryesore