Mbajtese dru Bamboo

3,690 L

Në magazinë

  • Vjen mbajtësia me dru Bamboo me një dizanj të veçantë.
  • Për një dekor dhe aredim sa më të bukur në shtëpinë tuaj apo zyrë.
  • Falë modelit të tij të bukur do të jetë perfekte të përshtatet në cdo ambjent.
Compare
  • Mbajtëse dru Bamboo me 4 kate kaq e vecantë.
  • Zbukuroni ambjentin e shtëpisë apo zyrën.

 

Specifikat

  • Materiali: Dru Bamboo
X

Menu Kryesore