Mbajtës dhe zmadhues ekrani për smartphone

690 L

Në magazinë

Shijoni mbrëmjet duke par filmat në shoqërin e miqëve tuaj.

Ky zmadhues fantastik për smartphonin sjell kineman në shtëpin tuaj.

Compare
Kategori

Mbajtës dhe zmadhues ekrani për smartphone

  • Shijoni mbrëmjet duke par filmat në shoqërin e miqëve tuaj.
  • Ky zmadhues fantastik për smartphonin sjell kineman në shtëpin tuaj.
  • Do të zmadhoni ne largësinë që ju dëshironi.

Specifikat:

  • Me lente të cilësis së lartë që sytë mos të dëmtohen.
  • Universal përshtatet lehtë me cdo smartpohn.
  • Ideal për udhëtime.
  • Materiali: Plastik ABS
X

Menu Kryesore