Mashë për kaçurela SOKANY

2,190 L

Në magazinë

 • Me ketë mashë magjike në pak minuta do të keni kaçurelat që gjithmonë keni dëshiruar.
 • Për një stilim ndryshme të flokëve tuaj vjen masha Sokany SC-501 profesionale.
 • 2 nivele nxehtësie dhe 3 cilësime të kohëmatësit.
 • Krijoni kaçurrela të ndryshme.
 • Mbron flokët nga nxehtësia.
Compare
 • Sokany SC-501 profesional për flokët me onde.
 • Për kaçurrela dhe valë që zgjasin shumë.
 • Qeramikë dhe metal i punuar për flokë me shkëlqim dhe të shëndetshme.

Specifikat

 • 3 cilësime të nxehtësisë
 • Fuqia: 25W-39W
 • Tensioni: 220-240v
X

Menu Kryesore