Masazhues për qafën dhe shpatullat

1,990 L

Në magazinë

  • Nëse jeni të lodhur dhe nuk këni energji atëherë zgjidhja është masazhuesi multifunksional.
  • Përjetoni një ekperiencë unike në shtëpi, në zyrë ose në udhetim për qafën dhe shpatullat.
  • Ndihmues kundër stresit dhe pagjumësisë.
  • Përshtatet sipas madhësisë së trupit
Compare
  • Masazhuesi rekomandohet për cdo person dhe jo vetëm për personat që kanë probleme me dhimbjet e qafes, shpatullave apo kurrizit.
  • Masazhuesi multifunksional shërben për t’ju relaksuar duke ju bërë të ndiheni të shlodhur në cdo moment të ditës.
  • Rekomandohet të përdoret cdo ditë pasi në këtë menyrë do ti shihni në një kohë shumë të shkurtër benefitet e masazhatorit.

 

Specifikat

  • Masazhatori përbëhet nga 8 koka masazhuese.
  • Kokat masazhuese lëvizin automatikisht djathtas dhe majtas.
X

Menu Kryesore