Masazhues kembesh

Në magazinë

Masazhuesi i kembeve u ndihmon per nje fizioterapi pas nje pune  dite te lodhmeshe ne pune

Ky produk gjithashtu  permison  qarkullimin e gjakut dhe lehtson dhimbjen e kembeve.

Compare
Kategoritë: ,

Masazhus kembesh elektrike.

Rregullon dhe permison qarkullinim e gjakut

Lehteson dhimbjen e kembeve

E lehte per tu perdorur dhe ndizet me ane te vendosjes te baterive

Permasat 31 cm gjersi dhe 31  gjatsi

X

Menu Kryesore