Masazhator për qafën

1,490 L

Në magazinë

Makina masazhi për të shijuar masazhin nga shtëpia.

Tepër kompakte dhe e lehtë për tu realizuar për të shijuar masazh profesional.

Compare
Kategoritë: ,

Masazhator për qafën

  • Makina masazhi për të shijuar masazhin nga shtëpia.
  • Tepër kompakte dhe e lehtë për tu realizuar për të shijuar masazh profesional.

Specifikat:

  • Përveç lehtësimit të dhimbjes, lodhjes në qafë, mund të përdorni gjithashtu për të ngrohur dhe relaksuar krahët, këmbët.
  • Përdor gjashtë lloje të ndryshme të dridhjeve që i përshtaten çdo përdoruesi.
  • Mund ta merrni kudo që të shijoni masazhin.
  • Me bateri.
  • Mmateriali: Plastik ABS
X

Menu Kryesore