Makineri DSP 3 ne 1 për ushqime

4,490 L

Në magazinë

 • Bën prerje të trasha, të mesme dhe të holla.
 • Me 5 kone prerëse me kupë magazinimi.
 • Eshtë e lehtë për tu pastruar.
 • Zëvendëson shtrydhëse frutash e perimesh.
 • prerës perimesh.
 • Prodhues ëmbëlsirash.
Compare
Kategori
 • Makineri DSP 3 ne 1 për ushqime.
 • Përpunues ushqimi 3 në 1.
 • Çelik inox me përformancë të lartë

Specifikat

 • Tensioni: 220 / 240V – 50 / 60Hz
 • Marka: DSP
 • Material plastik ABS
 • Fuqia: 150W
X

Menu Kryesore