Makine rroje Profesionale

990 L

Në magazinë

 • Makinë rroje Profesionale Geemy 6151.
 • Dizajn ergonometrik plot stil.
 • Motorr i shpejtë.
Compare
 • Makinë rroje Geemy e thjeshtë në përdorim.
 • Zhurmë e ulët gjatë funksionimit të saj.
 • Koka të ndryshme celiku të mprehtë 3, 6, 10 dhe 13 mm.
 • Kohëzgjatja e karikimit 8 ore.
 • Pas një karikimi të plotë mund të përdoret për 80 minuta.

Specifikat

 • Drita treguese
 • Krehër me gjatësi prerje 6/9 / 12mm
 • Shishe vaji
 • Furça pastruese
 • Teli i karikimit
 • Teh profesional i ndashëm
 • Tensioni 220-240V
X

Menu Kryesore