Makinë qethje VGR 6 në 1

2,490 L

Në magazinë

 • Kjo makinë qethje ju ofron saktësi dhe kontrollin e plotë të prerjes së flokëve tuaja vetëm me një klikim.
 • Makina qethëse me teha shumë të mprehtë dhe një performacë të lartë qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
Compare
 • Makinë qethëse Professional VGR.
 • I përshtatshëm për: Ruajtjen e trupit, mjekrën dhe mustaqet, prerjen e flokëve, hundën, veshin dhe vetullat.
 • Aksesorë: mbajtës, kabllo karikimi, manual, furçë, krehër limit, lubrifikant.
 • Vaj dhe furcë pastrimi

 

Specifikat

 • Koha e karikimit: 1 orë
 • Bateri e rimbushshme.
 • 1 Prerës flokësh
 • 6 koka të këmbyeshëm
 • 6 krehër udhëzues
 • 1 kuti magazinimi
 • 1 furçë pastrimi
 • 1 kabllo USB
 • 1 vaj blade
 • 1 manual përdorimi
 • kundra ujit
X

Menu Kryesore