LLampë LED për largimin e insekteve

990 L

Në magazinë

Largoni tashmë insektet tuaja me këtë llapmë LED.

Kjo pajisje 2 në 1 do t’ju mbrojë insektet të cilat ju bezdisin

Compare
Kategori

LLampë LED për largimin e insekteve.

  • Tashmë flini të qetë falë kësaj paisje.
  • Insektet aq të bezdisshme për ne.
  • Largoni tashmë insektet tuaja me këtë llapmë LED.
  • Kjo pajisje 2 në 1 do t’ju mbrojë insektet të cilat ju bezdisin.
  • Drita tërheq insektet fluturuese dhe i vret ato në momentin që ato përplasen me të.

Specifikat:

  • Ndricon dhe vret njëkohësisht.
  • Përdoret në shtëpi, zyra, ne cdo ambjent me pak fjalë.
  • Fuqia: 60W
  • Materiali: Plastik ABS
X

Menu Kryesore