Llambë LED dekorative rrotulluese 360 ​​gradë.

990 L

Në magazinë

  • Llambë LED dekorative rrotulluese 360 ​​gradë.
  • Drita e bukur do të projektohet në tavan ose mur për një atmosferë festive dhe një larmi efektesh ngjyrash për të kënaqur.
  • Dritë ideale dekorimi për dasmë, ditëlindje, festë, shtëpi, dhomë gjumi, dhoma për fëmijë.
Compare
  • Llambë LED dekorative rrotulluese 360 ​​gradë.
  • Drita e bukur do të projektohet në tavan ose mur për një atmosferë festive dhe një larmi efektesh ngjyrash për të kënaqur.
  • Dritë ideale dekorimi për dasmë, ditëlindje, festë, shtëpi, dhomë gjumi, dhoma për fëmijë.

Specifikat

  • Materiali: LED + plastikë
  • Tensioni i produktit: 100-240 V
  • Fuqia:6W
X

Menu Kryesore