Lidhese për perdet me magnet

790 L

Në magazinë

  • Një zbukurim për perdet dhe një aksesor me magnet
  • Shumë e thjeshtë të modelosh perde dhe t’u japësh atyre një pamje të re.
  • Kanë një formë të përshtatshme, dhe mund të fiksohen lehtësisht kudo në perde.
Compare
  • Lidhese për perdet me magnet versioni me perla.
  • Mbajtësit magnetikë janë një dizajn i thjeshtë i përbërë nga dy magnete të vegjël.
  • Litar i dendur që i lidh ato së bashku.
  • Pozitiv  është se ata nuk prishin, nuk e gërvishtin pëlhurën.

 

Specifikat

  • Materiali: poliester.
  • 2 copë
X

Menu Kryesore