Letër ngjitëse imitim mermeri me dy ngjyra

990 L

Në magazinë

  • Për një pamje moderne të kuzhines suaj.
  • Letër ngjitëse imitim mermeri me dy ngjyra e badhë dhe e zezë.
Compare
Kategori
  • Për një pamje moderne të kuzhines suaj.
  • Letër ngjitëse imitim mermeri me dy ngjyra e badhë dhe e zezë.
  • Mund ta ngjisni lehtësisht falë ngjitësit adeziv që ka vetë.
  • Mund të vendoset në çdo sipërfaqe të lëmuar të pastër dhe të thatë si raft, dërrasë, dollap druri, sirtar, mure, dritare, xham etj
  • Material rezistent ndaj uji.

Specifikat

  • Ngjyrat: e zezë e bardhë
  • Përmasat: 60cm x 5m
X

Menu Kryesore