Letër dekorative me vetë ngjitje

790 L

Në magazinë

  • Jepini gjalleri ambienteve tuaja dhe një pamje të re me këtë letër dekorative me vetë ngjitje.
  • Dizajn të ndryshm ku do të përshtatej me arredimin e cdo kuzhinë.
  • Material rezistent i qëndrueshem, mund të përdoren për një kohë të gjatë për të mbrojtur muret nga njollat, lëngjet dhe gervishtjet.
  • E lehtë për tu vendosur dhe hequr mund të pritet në forma të ndryshme sipas vendit ku do vendoset.
Compare
  • Leter me ngjitëse për kuzhinën.
  • Prerje dhe ngjitje e lehte.
  • Rezistente edhe ndaj ujit.
  • Mund të ngjitet direkt, nuk ka nevojë për ngjitës.

Specifikat

  • Përmasat: 60cm X 5 m
X

Menu Kryesore