Larës selikoni

990 L

Në magazinë

Mjaft me sfyngjerët e bezdishëm.

Ky larës fantastik prej selikoni.

Compare

Larës prej selikoni

  • Mjaft me sfyngjerët e bezdishëm.
  • Ky larës fantastik prej selikoni.

Specifikat:

  • Shumë praktike.
  • Nuk lë mebtjet e mbeturinave.
  • Eshtë antibakterial.
  • Eshtë i lehtë për tu mirëmbajtur dhe i lehtë për t’u përdorur gjithashtu.
  • Materiali: E bërë nga silikoni fleksibël, e qëndrueshme.
X

Menu Kryesore