Kuti për bizhuteri

990 L

Në magazinë

  • Sistemuese kaq praktike dhe e bukur.
  • Përbëhet nga 4 kate dhe pasqyrë për të bërë make-up.
  • E përshtatëshme mund të mbahet kudo.
  • Rrotullohet 360 gradë.
Compare
  • Rafti i bizhuterive me katër kate.
  • Dizajni me katër shtresa, rrotullimi 360 gradë.
  • Kutitë e bizhuterive janë të shkëlqyera për unaza, vathë, gjerdan, rrathë, orë dhe sende të tjera të vogla.

 

Specifikat

  • Materiali: ABS
  • Madhësia: 11 * 11 * 12cm
X

Menu Kryesore