Kuti ndarse per drithra

2,690 L

Në magazinë

Kuti ndarse per drithra u ndihmon per vendosjen ne vendet e caktura, duke kryer nje pune sa me te lehte dhe te rregullte.

 

Compare
Kategoritë: ,
  • E duhur per nje sistem sa me te rregullte ne kuzhine.
  • E ndare per vendosjen e llojeve te ndryshme te drithrave.
  • Eshte automatike.
  • Material palsike.
  • Permasat 36.6cm 32.4cm 14.4cm.
X

Menu Kryesore