Kuti ilacesh

1,990 L

Në magazinë

Kuti mjafe  prakite dhe pershtatshme per mbajtjen  e ilaceve.

Compare
Kategoritë: ,
  • Kuti eshte posacerisht per vendosejn e  ilaceve.
  • Mund ta marresh kudo me vete.
  • Eshte shum e domosdoshme ne shtepi apo makine.
  • Kutia gjithashtu hapet per te vendosur medikamentet ne vendete caktura.
  • Permasta 17.3cm  ,30cm  gjatsi 16.5cm.
  • Material plasik.
X

Menu Kryesore