Kuti dreke

1,990 L

Në magazinë

 • Kjo kuti dreke e krijuar posaçërisht është një zgjedhje ideale për fëmijët në shkollë, dhe të rriturit në punë ose kur udhëtojnë.
 • E krijuar nga çeliku inox, plastika me cilësi të lartë dhe silikoni.
 • enët e ruajtjes së ushqimit janë të sigurta.
 • Mund të shtoni pak ujë nën ndarje.
Compare
 • Zgjedhja juaj e sigurt dhe e shëndetshme e kutisë së drekës.
 • E bukur dhe e lehtë për t’u përdorur, kutia  e drekës çelik inox.
 • Ndarjet ju inkurajojnë të gatuani ushqimet tuaja në shtëpi dhe hani ushqim më të shëndetshëm.
 • E fortë dhe e qëndrueshme.

Specifikat

 • Materiali: Çelik inox
 • Forma: Drejtkëndëshi
 • Mbulesa: Me kapak
 • Përmasat: 31.5 cm x 25.5 cm
X

Menu Kryesore