Kuti dekorative për murin

1,990 L

Në magazinë

 • Mund të vendoset kudo, me një hapje si dritare për tek automati.
 • Dekori ideal në ngjyrë të bardhë, i përshtatshëm për cdo ambient.
 • Materiali: Miksim i drurit dhe plastikës.
 • E disponueshme në 2 përmasa.
Compare
 • Dizajn i gdhëndur në zgavër, stil i thjeshtë baritor, pamje elegant.
 • I papërshkueshëm nga uji, mund të varet në mur, trashësia prej 5 cm.
 • Instalim i thjeshtë.
 • Vjen në dy modele.

Specifikat

 • Materiali: dru dhe plastikë
 • Ngjyra: e bardhë
 • Materiali: druri
 • Përmasat: 42×28 cm
X

Menu Kryesore