Kupa masazhi

1,490 L

Në magazinë

Kupa masazhi për një trajtim të trupit tuaj pa patur nevoj të shkoni në qëndër estetike
Trajtimi tradicional Kinez.
Ato janë të lehta për tu trajtuar dhe më të sigurta për t’u përdorur për vetë-trajtim në shtëpi
▫️Kupa është masazhi më i mirë i indeve të thella.
▫️Përmirësoni imunitetin dhe funksionimin e muskujve.
▫️Kupat ju ndihmojnë në qarkullimin e gjakut dhe rigjenerimin e indeve duke ulur enjtjen dhe dhimbjen.
▫️Aplikohet drejtpërdrejt në pikën më të dukshme të dhimbjes për rreth 10 – 20 min për të shmangur ato sëmundje të rënda në fazën e hershme
▫️Kupimi rekomandohej kryesisht për trajtimin e dhimbjeve të ndryshme:
Përfshirë dhimbjen e shpatullave, dhimbjen e shpinës, dhimbjen e kyçeve, dhimbjen e gjurit, dhimbjen e muskujve, qafën e fortë, belin e belit, fryrjen e kyçeve etj.
12 kupa + pompë thithëse 1,490 Lek.

Compare
SKU: kupa-masazhi-3 Kategoritë: , ,
X

Menu Kryesore