Kulluese lavamani

990 L

Në magazinë

  • Kulluese fantastike për kullimin e frurave dhe perimeve.
  • Mund të përdoret dhe për tharjen e enëve të kuzhinës
  • Përshtatet në shumicën e lavamanëve,
  • Pastrohet lehtë dhe është rezistent ndaj ndryshkut.
Compare
  • Rafti multifunksional për kullim të enëve, perimeve dhe frutave.
  • Dërrasa e kullesës së tharjes me thekë silikoni përshtatet në shumicën e lavamanëve.
  • Vendosur mbi lavaman dhe është shumë praktike.

 

Specifikat

  • Materiali: Çelik inox / Silikoni
X

Menu Kryesore