Kullesë për perime

790 L

Në magazinë

Fantastike për kuzhinën.

Kulloni perimet ose frutat.

Compare
Kategoritë: ,

Kullesë për perime

  • Fantastike për kuzhinën.
  • Kulloni perimet ose frutat.

Specifikat:

  • 100% markë e re dhe cilësi e lartë.
  • Materiali: Plastik PP e përshtatshme për ushqimet.
  • Përmasat: 21.3 x 15.5cm
X

Menu Kryesore