Krehër flokësh

1,090 L

Në magazinë

Ky krehër flokesh me shumë funksione.

Stiloni flokët po dhe mjekrrën njëkohësisht.

Compare

Krehër flokësh

  • Ky krehër flokesh me shumë funksione.
  • Stiloni flokët po dhe mjekrrën njëkohësisht.

Specifikat:

  • I përshtatshëm dhe plotëson nevojat e përditshme.
  • Dizajni i rrotullueshëm 180 ° lejon modelimin me shumë aspekte.
  • Qeramika PTC nxehet gradualisht dhe në mënyrë të qëndrueshme, dhe ngrohja uniforme jo destruktive është e sigurt dhe e qëndrueshme.
  • E shkëlqyeshme për udhëtime.
  • Dizajni i formës ergonomike i rehatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur.
  • Madhësia është e vogël dhe e hollë, e lehtë për tu ruajtur dhe organizuar.
  • Tensioni: 110-240v
  • Fuqia: 13W
X

Menu Kryesore