Krëhër dhe tharse

2,490 L

Në magazinë

 • Për një pamje tërheqëse cdo ditë.
 • Krëhër dhe tharëse në një produkt.
 • Stiloni floket tuaj, qoftë dhe flokët e lagur sepse krehëri është i pajisur me teknologji, edhe than, edhe drejton flokët.
 • Dhëmbëzat” e krehërit janë në formë furce e butë, qe nuk i dëmton flokët, dhe nuk i elektrizon.
Compare
 • Tharëse flokësh Styler 3 në 1 DSP.
 • Nuk i dëmton flokët.
 • Me dhëmbëza qeramike që nuk i djeg flokët.
 • Me tre levizje gradimi, sipas dëshirës e gradoni në 3 nivele shpejtësie dhe temperature .

 

Specifikat

 • Fuqia 1000-1200 Watt
 • Kthimi i kordonit 360 gradë
 • Furnizimi me energji elektrike: 210-240V
X

Menu Kryesore