Krehër dhe pjastër

1,290 L

Në magazinë

 • Kreher dhe pjastër në të nëjtën kohë.
 • Tani mund ti krihni dhe ti shtrini flokët lehtësish.
 • Furçë për rregullimin e flokëve me qeramikë për drejtimin e flokëve.
 • Krëhër elektrik për femra dhe meshkuj.
 • Super për stilimin e mjekrës.
Compare
 • Kreher dhe pjastër në të nëjtën kohë.
 • Krëhër elektrik për femra dhe meshkuj.
 • Super për stilimin e mjekrës.

 

Specifikat

 • Temperatura e ngrohjes: rreth 130 gradë-200 gradë
 • Tensioni nominal: 110V-220V
 • Fuqia e vlerësuar: 45 W
X

Menu Kryesore